DESPRE RAPORTUL DE IMPACT SOCIO-ECONOMIC AL GRUPULUI CEZ ÎN ROMÂNIA

Cu fiecare inițiativă și cu fiecare proiect încheiat cu succes, Grupul CEZ în România și-a pus amprenta asupra comunității locale din Oltenia și asupra întregii țări. De aceea, am ales să facem o radiografie a celor 12 ani de activitate a Grupului CEZ în România pe piața națională, pe care o prezentăm în primul nostru Raport de Impact Socio-Economic. Activitățile desfășurate de Grupul CEZ în România își lasă amprenta „de energie” asupra mai multor categorii de public: angajați, furnizori și partenerii lor de afaceri, în mod direct, indirect sau indus.

De la ce am pornit? 8 companii, cea mai mare familie a energiei, 12 ani de activitate în România și nenumărate momente în care partenerii, furnizorii, colegii și investitorii noștri ne-au demonstrat că cea mai importantă sursă de energie sunt OAMENII. Ei sunt în centrul activității noastre, cei care ne inspiră să fim în fiecare zi mai buni, să privim cu mândrie la proiectele și realizările de până acum și cu încredere spre inițiativele de viitor.

Metodologia de calcul utilizată în Raportul de Impact Socio-Economic al Grupului CEZ în România este și ea una cu tradiție: a fost dezvoltată pe baza studiilor economistului Wassily Leontief, care a primit premiul Nobel pentru cercetările sale în acest domeniu.